9. výročie od založenia v roku 2014

Tento mesiac sme ochotní osláviť 9thvýročie od založenia v roku 2014. V posledných rokoch PRO.FENCE vyvinul 108 typov plotov používaných v komerčnej, priemyselnej a architektonickej oblasti, dodal 4 000 000 metrov plotov pre spoločnosti z obnoviteľných zdrojov v Japonsku.

电站实绩

Náš prvý obvodový plot – žiarovo pozinkovaný plot z drôteného pletiva bol určený pre pozemnú solárnu fotovoltaickú elektráreň v Japonsku, ktorá sa teraz používa už 9 rokov.V priebehu rokov PRO.FENCE rozšírila svoje podnikanie aj do Kórey, Singapuru, Malajzie atď.

 

Taktiež sme sa posunuli smerom k profesionálnemu poskytovateľovi riešení oplotenia a systému montáže na solárne projekty.Zatiaľ sú naše plotové produkty veľmi vyspelé, rozširujeme naše produkty na solárne fotovoltaické montážne konštrukcie vrátane pozemných regálov, strešných montážnych systémov.Prvá pozemná fotovoltaická konštrukcia je navrhnutá z uhlíkovej ocele s výkonom okolo 1 MW, ktorá bola postavená v Japonsku v roku 2021.

 

固定地面实绩2

 

Udržiavanie inovácií je našou víziou, keď sa pozeráme späť na našich 9 rokov, náš tím sa neustále mení vo vývoji produktov, kvalite a zlepšovaní služieb.V nasledujúcich 9 rokoch zostaneme verní našim pôvodným ambíciám a budeme kráčať vpred.


Čas odoslania: apríl-06-2022

Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju